fbpx

maksuehdot

KLARNAN MAKSUTAVAT VERKKOKAUPASSA:

02.11.2017 alkaen maksuliikennettämme alkaa hoitamaan Klarna Group ”Klarna Checkout” -palvelun kautta.

Palvelun käyttöehtoihin voit tutustua täällä.

Klarnan tarjoamat maksutavat kuluttajille: 

Klarnan tarjoamat maksuvaihtoehdot näkyvät Klarna Checkout -palvelussa. Tällä hetkellä Klarna Checkout -palvelussa tarjolla olevat maksuvaihtoehdot ovat lasku, tililuotto, korttimaksu, tai suoramaksu pankin kautta. Asiakkaan syotettyä Checkout-palvelulle maksutiedot, jäljelle jäävät ne maksutavat, jotka ovat asiakkaan kohdalla mahdollisia. Oletusmaksuvaihtoehtona on aina lasku, kun se on mahdollista. Asiakas voi vaivatta muuttaa maksutapaa vaikkapa kortti- tai verkkopankkimaksuksi ”OSTA”-painiketta painettuaan, jos nämä vaihtoehdot eivät ole alunperin olleet tarjolla. Mikäli asiakas ei syötä henkilötunnusta järjestelmään, niin tällöin vain korttimaksu ja verkkopankkimaksu ovat mahdollisia.

Asiakkaan on mahdollista maksaa kaikkien suomalaisten pankkien debit- ja credit-korteilla sekä seuraavien pankkien verkkopankissa: S-pankki, Aktia, Danske Bank, Osuuspankki, Nordea ja Säästöpankki. Korttimaksun yhteydessä asiakkaan tulee antaa kortin numero, kortin viimeinen voimassaolopäivä, CVC-koodi sekä joillakin korteilla maksettaessa myös 3D secure–koodi. Lisäksi asiakkaan pankki voi vaatia erillisen tunnistautumisen verkkopankissa verkkopankkitunnuksilla. Varmistathan myös, että olet aktivoinut korttisi verkkomaksuominaisuuden verkkopankissasi ennen maksun suorittamista.

Debit-/Credit –kortti 
Voit maksaa Debit-/Credit –yhdistelmäkorteilla sekä Visa Electron korteilla. Debit-kortilla maksaminen on helpompaa, nopeampaa ja turvallisempaa kuin verkkopankissa. Et tarvitse erillisiä tunnuksia vaan ainoastaan itse kortin. Jos maksu menee debit-kortilta, se veloitetaan samalla tavalla suoraan tililtäsi. Koska luottokorttiyhtiösi takaa Debit-/Credit –yhdistelmäkortin maksut, on se sinulle turvallisempi vaihtoehto. Jos ongelmia ilmenee, saat aina rahasi takaisin luottokorttiyhtiöltä, mikäli ostos on tehty eurooppalaisesta verkkokaupasta. Kun valittavanasi on debit eli maksukortti sekä credit eli luottokortti, voit maksaa verkossa tehdyt ostokset suoraan tililtä tai korttiin liitetyltä luottotililtä.

Maksettaessa Credit-kortilla annetaan korttinumeroksi kortin etupuolella oleva 16 merkkiä pitkä numerosarja. Verkkomaksamisessa käytetty 3 merkkiä pitkä tarkistusluku, eli CVV2-luku, löytyy kortin kääntöpuolelta nimikirjoitusalueen oikealta puolelta. Maksaessasi Debit tai Credit/Debit -kortin Debit-ominaisuudella, on käytettävä kortin kääntöpuolen vasemmasta alakulmasta löytyvää numerosarjaa. Ensimmäiset 16 numeroa toimivat korttinumerona ja kolme viimeistä toimivat tarkistuslukuna.

Visa Electron
Voit maksaa myös Visa Electron –kortilla, mikäli olet aktivoinut verkkopankissasi Electron-korttisi verkkomaksuominaisuuden. Tilauksen yhteydessä sinut ohjataan oman pankkisi suojattuun varmennuspalveluun, jossa ostoksesi varmennetaan verkkopankkitunniksilla (Verified by Visa).

Luottokortti 
Hyväksymme kaikki Visa- ja Mastercard-luottokortit.

Verkkopankkimaksu
Voit maksaa tilauksen Klarnan avulla suoraan verkkopankissasi pankkitunnuksillasi.

Lasku 
Tarjoamme mahdollisuuden maksaa ostokset laskulla tai joustavasti useammassa erässä. Mikäli asiakas valitsee maksutavaksi laskun, se lähetetään asiakkaalle sähköpostitse samalla, kun tilaus lähtee varastoltamme. Laskun maksuaika on 14 päivää tilauksen lähetyksesta ja eikä laskusta peritä lisämaksua. Maksun viivästyessä laskulle lisätään viiden (5) euron muistutusmaksu ja viivästyskorko.

Erämaksu
Laskun voi maksaa myös 3-36 kuukauden erissä. Laskun voi maksaa myös omassa tahdissa, jolloin asiakas voi itse päättää kuukausittain maksettavan summan (kuitenkin vähintään yhdenksän (9) euroa). Kuukausikustannus on tiedossa, kuten myös se, milloin koko summa on maksettu. Lisäksi kaikki ostokset, jotka maksetaan omassa tahdissa joustavalla erämaksulla, yhdistetään kätevälle kuukausilaskulle. Kuukausilaskusta saa hyvän yleiskuvan omasta tilanteesta ja kaiken saa maksettua vain yhdellä laskutusmaksulla.

Klarnan maksuaikakampanjat 
Klarna tarjoaa aika ajoin asiakkaillemme erilaisia maksuaikakampanjoita. Asiakkaan tulee täyttää Klarnan luottoehdot, jotta kampanjamaksutavan voi valita.

Klarnan tarjoamat maksutavat yrityksille: 

Klarna tarjoaa yrityksille mahdollisuuden maksaa kortilla, verkkopankissa ja laskulla. Huomioithan, että laskulla tilattaessa tilaus tulee tehdä siihen osoitteeseen, johon yritys on rekisteröity, eli laskutus- ja toimitusosoitteen tulee olla sama. Lisätietoja yritysmaksujen ehdoista saa Klarnan asiakaspalvelusta.

Mikäli sinulla on kysyttävää liittyen tilauksien maksamiseen, pyydämme sinua olemaan yhteydessä Klarnan asiakaspalveluun:

Puh. 09 425 99 771 (maksuton)
Voit myös asioida Klarnan kanssa heidän verkkosivuillaan chat-palvelun välityksellä: https://www.klarna.com/fi/tuki.

Klarnan asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 8-18.

******************************************

PERUUTUS- JA VAIHTO-OIKEUS

EU:n kuluttajasopimuksia koskevan lainsäädännön mukaisesti sinulla on 14 päivän peruutus- ja vaihto-oikeus verkkokaupassa.

TILAUKSEN PERUUTTAMINEN ENNEN TUOTTEEN VASTAANOTTAMISTA

Voit peruuttaa verkkokaupasta tekemäsi ostoksen ennen tuotteen vastaanottamista. Ota tällöin ensin yhteyttä asiakaspalveluumme [email protected] Postipaketin voit palauttaa asioimalla postitoimipisteessä. Tällöin maksat vain palautuksesta aiheutuvan postimaksun. Palautus tarkastetaan, että se on siinä kunnossa kuin se on lähetetty asiakkaalle ja maksu palautetaan asiakkaalle. Verkkopankin kautta maksetut palauttaa Annabella 14 pv:n sisällä ja laskulla tai erämaksulla  maksetut palauttaa valitsemasi maksupalvelu eli Klarna tai Checkout Finland.

HUOM! Noutamattomasta paketista veloitamme 8 euron sanktiomaksun.

Palautukset maksetaan 14 vrk aikana.

14 PÄIVÄN PERUUTUSOIKEUS – TILAUKSEN PERUUTTAMINEN TUOTTEEN VASTAANOTTAMISEN JÄLKEEN

Kun ostat verkkokaupasta, tilauksella on 14 päivän peruutusoikeus, joka lasketaan tuotteen vastaanottamispäivämäärästä. Pelkkä tilauksen noutamatta jättäminen postista ei riitä, vaan sinun tulee ilmoittaa palauttamisesta.

Jos peruutat tilauksesi vastaanottamisen jälkeen, tilaus palautetaan postitse asiakaspalautuksena. Voit palauttaa tuotteen myös suoraan liikkeeseen. Lisäksi kannattaa ilmoittaa palautuksesta asiakaspalveluumme [email protected]

 • Peruutusoikeus tarkoittaa, että voit palauttaa tuotteen ja saada hyvityksen tuotteen hinnasta.
 • Tuote on palautettava 14 päivän kuluessa siitä, kun tilaus on peruutettu ja tätä koskeva peruutusilmoitus on toimitettu. Tilauksen peruminen voidaan tehdä joko lähettämällä sähköpostiviesti  tai käyttämällä asiakaspalautuslomaketta,
 • Jos tuotetta on käytetty vastaat tuotteen arvon alentumisesta.

annabella.fi VERKKOKAUPASTA OSTETTUJEN TUOTTEIDEN PALAUTUS

Varmista, että yllä annetut ehdot täyttyvät, kun käytät peruutus- ja vaihto-oikeutta.

Verkkokaupasta ostetun tuotteen voit palauttaa jollakin seuraavista tavoista:

 1. Voit palauttaa tuotteen suoraan myymälään (Yrittäjäntie 5, 62900 Alajärvi). Tuo tuote alkuperäispakkauksessa. Muista ottaa mukaasi tuloste tai kopio kuitistasi.
 2. Postipakettina toimitetut tuotteet:
  Voit palauttaa postipaketin asiakaspalautuksena Posti Oy:n postitoimipisteen kun  palautat tuotteen 14 päivän sisällä vastaanottoajankohdasta.
  Näin se tapahtuu:
  Vie tuote alkuperäispakkauksessaan* postitoimipisteeseen.
  Muista liittää mukaan asiakaspalautuslomake.
  Palautamme maksamasi tilauksen hinnan. kun palautat tuotteen alkuperäisessä kunnossa 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Toimitusmaksua 4,90 € ei palauteta.

Noutamatta jätetyt paketit

Kuluista jotka aiheutuvat Annabellalle toimituksista, jotka ovat jääneet noutamatta postin toimipaikasta, perimme erillisen 8 euron maksun. Asiakas saa rahansa takaisin sanktiomaksulla vähennettynä.

Tuotteiden myynti

Annabella myy tuotteita Suomessa täysi-ikäisille asiakkaille. Kaikki tuotteet sisältävät arvonlisäveron. Arvonlisäveron osuus on 24 % ja sen tuotteesta laskettu osuus näkyy maksaessasi ostoskorissa. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin. Postimaksu on postipaketilla 4,90 € ( sis. alv) ja Postin kotipaketilla 8,90 € (sis. alv)

Alennukset ja tarjoukset

Tarjous- ja alennuskoodit ovat kertakäyttöisiä ja henkilökohtaisia, eikä niitä voi yhdistää muihin tarjouksiin tai alennuksiin eikä vaihtaa rahaksi.