fbpx

Yhteystiedot

ANNABELLA & COLENNE

Sibeliuksenkatu 14, 04400 Järvenpää
Puhelin:+35892792505
Avoinna: arkisin 10 – 17:30 ja lauantaisin 10-14

VERKKOKAUPPA
Puhelin:+358400812991

Sähköposti: [email protected]
Y-tunnus: 2784141-6

logo annabella

Lue lisää toiminnastamme tästä linkistä >>>


Voit ottaa yhteyttä tai tilata uutiskirjeen tällä lomakkeellaMaksuehdot sekä peruutus- ja vaihto-oikeus löytyvät tästä >>>

Verkkokaupan toimituskulut 4,90 €, kotipaketti 8,90 € (sis. ALV 24 %). Postipaketit toimitamme lähimpään Postin pakettiautomaattiin tai noutopisteeseen. Asiakaspalautus on ilmainen, mutta lähetyksen toimituskuluja ei palauteta.

Sijainti

Ajo-ohje Järvenpään liikkeeseen:
Annabella & Colenne

Tietosuojaseloste

Rekisteriselosteessa kerromme, mitä tietoja keräämme sinulta käyttäessäsi Annabellan palveluja ja mihin näitä tietoja käytämme. Käyttämällä palvelua hyväksyt tietojesi käsittelyn tämän rekisteriselosteen mukaisesti.

Rekisterinpitäjä

Annabella/ tmi Tytti Hannulabacka
Sibeliuksenkatu 14
, 04400 Järvenpää

Rekisteriasioista vastaava henkilö

Tytti Hannulabacka
e-mail: [email protected]

Rekisterin nimi

Annabella&Colenne Asiakasrekisteri

Rekisterin pitämisen peruste

Asiakassuhde

Rekisterin käyttötarkoitus

Henkilötietoja kerätään, käsitellään ja käytetään asiakassuhteen hoitamiseen, palveluiden tuottamiseen ja yhteydenpitoon. Lisäksi tietoja voidaan käyttää tilastollisiin ja palvelun kehittämistarkoituksiin sekä rekisterinpitäjän ja sen yhteistyökumppaneiden markkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Tietoja voidaan käyttää myös väärinkäytösten seuraamiseen ja selvittämiseen viranomaisten pyynnöstä.

Rekisterin tietosisältö

Rekisterin tietosisältönä on yksi tai useampi seuraavista tiedoista: Asiakkaan etunimi, sukunimi, yrityksen nimi, sähköpostiosoite, postiosoitteet, puhelinnumerot

Tietolähteet

Rekisterin asiakkuustiedot saadaan asiakassuhteen syntyessä ja jatkuessa. Lisäksi rekisteriin voidaan tallentaa sellaisia tietoja, jotka muodostuvat palvelun käyttämisen yhteydessä tai seurauksena.

Tietojen luovutus

Palveluntarjoaja voi luovuttaa henkilörekisterin tietoja lainsäädännön sallimissa tai velvoittamissa rajoissa.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Tietoaineisto, sen käsittely ja rekisterin tarkoituksen mukaiset luovutukset on suojattu käyttäjätunnuksin, salasanoin, palomuurein ja muilla teknisillä ja hallinnollisilla tietoturvatoimilla.

Tarkastusoikeus

Rekisteröidyllä on henkilötietolain mukaisesti oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on talletettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna rekisteriasioista vastaavalle henkilölle.

Markkinointiluvan peruminen

Rekisteröidyllä on oikeus peruttaa antamansa markkinointilupa ilmoittamalla siitä rekisterin pitäjälle.