fbpx

Annabella & Colenne

Parasta asiakaspalvelua!

Kiinteä toimitusmaksu 3,90 €. Ilmainen palautus. Parasta kotimaista asiakaspalvelua jo vuodesta 2016! Tuotteet toimitetaan asiakkaalle lähimpään Postin pakettiautomaattiin 1-3 arkipäivän aikana (usein perillä jo seuraavana päivänä).

annabella&colenne
Uusi logo virallisesti 1.6. 2020 alkaen

Annabella laajentaa 1.6. 2020 alkaen Järvenpäähän. Perinteikäs yli 20 vuotta Järvenpäässä toiminut Colenne Oy saa siis uuden omistajan ja liike jatkaa samalla konseptilla kuin ennenkin. Toki jotain pientä uuttakin tuodaan muutoksen myötä, mutta tarkoitus on palvella kanta-asiakkaita edelleen parhaalla mahdollisella tavalla. Pitkään vaatealalla toiminut Renja Koli jää siis viettämään hyvin ansaittuja eläkepäiviä. Suorat Ranskan kontaktit tullaan säilyttämään ja Renja on luvannut tarvittaessa avustamaan maahantuonti-asioissa. Verkossa yritys näyttäytyy yhtenäisenä Annabella & Colenne nimen alla, mutta Järvenpään liike pysyy Colenne-nimisenä ja Alajärven liike Annabellana.

Annabella on ketjuista riippumaton vaatekauppa. Tuomme itse ja ostamme tutuilta maahantuojilta tarkasti valikoituja ja persoonallisia vaatteita. Se takaa myös sen että valikoima pysyy tuoreena ja yksilöllisenä. Voit kysyä meiltä vaatteista facebook-sivujemme kautta tai sähköpostilla [email protected] Edustamiamme Vaatemerkkejä ovat mm. Cream, Boco, Kaffe, Muotitorppa, Italy ja New York. Yhteystiedot sivuilta löytyy lomake, jolla voit myös kysyä tuotteista tai tilata uutiskirjeen. Uutiskirjeen lähetämme 1-2 kertaa kuukaudessa ja se sisältää aina jonkun hyvän tarjouksen tai alennuskoodin verkkokauppaamme!

annabella&colenne
Tilaa laadukkaat tuotteet annabellasta + Nopea toimitus ja postikulut 3,90 € (sis. ALV 24 %) + Ilmainen asiakaspalautus

Klarnalla saat 14 pv korotonta maksuaikaa! Voit myös pilkkoa laskut eriin Klarnalla. Halutessasi voit maksaa normaalisti verkkopankissasi tai luottokortilla . Meille on tärkeintä, että saat haluamasi tuotteet sinulle sopivalla maksutavalla! Tee hyviä ostoksia Annabellasta!

Kauniit ja naiselliset vaatteet Annabellasta. Paras hinta-/laatusuhde!


Etsitkö monikäyttöisiä vaatteita arkeen ja juhlaan? Selaa tuotteita esimerkiksi kategorian tai valmistajan mukaan. Palvelemme facebookin messengerissä ja sähköpostitse [email protected] Ota yhteyttä jos sinulla tulee jotain kysyttävää tuotteistamme tai toimituksiin liittyvissä asioissa. Facebookissa arvomme joka viikko jonkun ihanan vaate- tai tuotepalkinnon, joten kannattaa seurata sivujamme! Instagramissa löydät meidät nimellä @annabella_vaateliike. Yhteystiedot sivulta löydät tarkemmat tiedot ja yhteydenottolomakkeen.

1.2.2020 Alkaen olemme pyörittäneet myös Luontaistuotekauppaa Alajärvellä. Liike sijaitsee Annabella vaateliikkeen naapurissa, joten avasimme välistä seinän ja dadaa nyt voit ostaa sekä luontaistuotteet, että naisten vaatteet samasta osoitteesta! Perustimme kevään aikana Alajärven Luontaistuotteelle myös oman verkkokaupan. Tutustu valikoimaan tästä > https://www.alajarvenluontaistuote.fi/

Maksuehdot

Maksuehdot löytyvät <<<tästä>>>. HUOM! Noutamattomasta paketista veloitamme 8 euron sanktiomaksun maksun palautuksen yhteydessä. (Postimaksuja tulee yrityksellemme noutamattomasta paketista yhteensä 11,80 euroa).

Maksutavat

Voit tehdä ostoksia myös laskulla tai osamaksulla. Kaikkeen pukeutumiseen tyylikkäät vaatteet kätevästi netistä! Käytössäsi ovat kaikki suomalaiset verkkopankit ja Klarnan maksupalvelut.

Tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste löytyy Yhteystiedot sivulta.

Maksa verkkopankissa tai käytä Klarnan eri maksuvaihtoehtoja!