fbpx

Annabella

Parasta asiakaspalvelua!

Annabella on ketjuista riippumaton vaatekauppa. Tuomme itse ja ostamme tutuilta maahantuojilta tarkasti valikoituja ja persoonallisia vaatteita. Se takaa myös sen että valikoima pysyy tuoreena ja yksilöllisenä. Voit kysyä meiltä vaatteista ja facebook-sivujemme kautta tai sähköpostilla [email protected] Edustamiamme Vaatemerkkejä ovat mm. Cream, Boco, Kaffe, Muotitorppa, Italy ja New York. Yhteystiedot sivuilta löytyy lomake, jolla voit myös kysyä tuotteista tai tilata uutiskirjeen. Uutiskirjeen lähetämme 1-2 kertaa kuukaudessa ja se sisältää aina jonkun hyvän tarjouksen tai alennuskoodin verkkokauppaamme!

annabella logo
Tilaa laadukkaat tuotteet annabellasta + Nopea toimitus ja postikulut 3,90 € (sis. ALV 24 %) + Ilmainen asiakaspalautus

Klarnalla saat 14 pv korotonta maksuaikaa! Voit myös pilkkoa laskut eriin Klarnalla. Halutessasi voit maksaa normaalisti verkkopankissasi tai luottokortilla . Meille on tärkeintä, että saat haluamasi tuotteet sinulle sopivalla maksutavalla! Tee hyviä ostoksia Annabellasta!

Etsitkö monikäyttöisiä vaatteita arkeen ja juhlaan? Selaa tuotteita esimerkiksi kategorian tai valmistajan mukaan. Palvelemme facebookin messengerissä ja sähköpostitse [email protected] Ota yhteyttä jos sinulla tulee jotain kysyttävää tuotteistamme tai toimituksiin liittyvissä asioissa. Instagramissa löydät meidät nimellä @annabella_vaateliike. Yhteystiedot sivulta löydät tarkemmat tiedot ja yhteydenottolomakkeen.

Maksuehdot

Maksuehdot löytyvät <<<tästä>>>. HUOM! Noutamattomasta paketista veloitamme 8 euron sanktiomaksun maksun palautuksen yhteydessä. (Postimaksuja tulee yrityksellemme noutamattomasta paketista yhteensä 11,80 euroa).

Maksutavat

Voit tehdä ostoksia myös laskulla tai osamaksulla. Kaikkeen pukeutumiseen tyylikkäät vaatteet kätevästi netistä! Käytössäsi ovat kaikki suomalaiset verkkopankit ja Klarnan maksupalvelut.

Tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste löytyy Yhteystiedot sivulta.

Maksa verkkopankissa tai käytä Klarnan eri maksuvaihtoehtoja!