Annabella

Parasta asiakaspalvelua!

Annabella on ketjuista riippumaton vaatekauppa. Tuomme itse ja ostamme tutuilta maahantuojilta tarkasti valikoituja, pienehköjä eriä persoonallisia vaatteita. Meillä tuotteet vaihtuvat varsin nopeasti, koska pienenä liikkeenä emme voi tilata isoja eriä. Se takaa myös sen että valikoima pysyy tuoreena ja yksilöllisenä. Tuotevalikoimamme täydentyi marraskuussa 2019 luonnonkosmetikkatuotteilla. Voit kysyä meiltä vaatteista ja luonnonkosmetiikasta facebook-sivujemme kautta tai sähköpostilla [email protected] Yhteystiedot sivuilta löytyy lomake, jolla voit myös kysyä tuotteista tai tilata uutiskirjeen. Uutiskirjeen lähetämme 1-2 kertaa kuukaudessa ja se sisältää aina jonkun hyvän tarjouksen tai alennuskoodin verkkokauppaamme!

annabella logo
Tilaa laadukkaat tuotteet annabellasta + Nopea toimitus ja postikulut 3,90 € (sis. ALV 24 %) + Ilmainen asiakaspalautus

Klarnalla saat 14 pv korotonta maksuaikaa! Voit myös pilkkoa laskut eriin Klarnalla. Maksa normaalisti verkkopankissa tai käytä Checkout Finlandin palveluja (Jousto ja Collector). Meille on tärkeintä, että saat haluamasi tuotteet sinulle sopivalla maksutavalla! Tee hyviä ostoksia Annabellasta!

naisten koot taulukko
Tässä kätevä kokotaulukko, josta näet oman kokosi

Etsitkö monikäyttöisiä vaatteita arkeen ja juhlaan? Selaa tuotteita esimerkiksi kategorian tai valmistajan mukaan. Palvelemme facebookin messengerissä ja sähköpostitse [email protected] Ota yhteyttä jos sinulla tulee jotain kysyttävää tuotteistamme tai toimituksiin liittyvissä asioissa. Instagramissa löydät meidät nimellä #annabella_vaateliike. Yhteystiedot sivulta löydät tarkemmat tiedot ja yhteydenottolomakkeen.

Maksuehdot

Maksuehdot löytyvät <<<tästä>>>. HUOM! Noutamattomasta paketista veloitamme 8 euron sanktiomaksun maksun palautuksen yhteydessä. (Postimaksuja tulee yrityksellemme noutamattomasta paketista yhteensä 11,80 euroa). Myös mobiilimaksaminen on käytössäsi mikäli olet ladannut puhelimeesi MobilePay -sovelluksen.

MobilePaylla maksaessasi soita ensin +358400812991 . Varmistamme, että saat varmasti oikean tuotteen. MobilePaylla maksaessasi lisätään tuotteen hintaan normaali toimitusmaksu 3,90 €.

Maksutavat

Voit tehdä ostoksia myös laskulla tai osamaksulla. Kaikkeen pukeutumiseen tyylikkäät vaatteet kätevästi netistä! Käytössäsi ovat kaikki suomalaiset verkkopankit ja seuraavat maksupalvelut: Klarna ja Checkout Finland.

Tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste löytyy Yhteystiedot sivulta.